Кропивницький: Увага! Розшук малолітнього (ФОТО)

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 1823 | Коментарі: 0

Управління карного розшуку поліції Кіровоградської області проводить розшукові заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження малолітнього Жабо Нікіти Антоновича, 2009 року народження, уродженця м. Кропивницький.

Прикмети малолітнього: зріст близько 95-120 см, волосся світле, губи пухкі, обличчя овальне, ніс прямий, очі карі.

У 2011 році батьки малолітнього офіційно розлучилися. Не погоджуючись із рішенням суду щодо визначення місця проживання дитини разом із матір’ю, батько забрав сина та до теперішнього часу його місцезнаходження невідомо.

За наявною інформацією, малолітнього переховує батько Короєв (Жабо) Антон Володимирович, який розшукується Подільським управлінням поліції в м. Києві, разом із своєю матір’ю. Особи постійно змінюють місце проживання та, можливо, представляються іншими іменами і прізвищами.

Бабуся малолітнього: Жабо Тетяна Василівна, 1958 року народження.

Батько малолітнього: Короєв (Жабо) Антон Володимирович, 1983 року народження. У 2013 році за рішенням суду чоловіка позбавлено батьківських прав стосовно Жабо Нікіти Антоновича.

Працівники поліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація стосовно малолітнього Жабо Нікіти Антоновича, а також його батька та бабусі, з проханням повідомити за телефонами: 8 (0522) 397-001 (чергова частина ГУНП); 066-888-59-11, 066-172-30-61та 050-786-91-73 (УКР ГУНП).

Управління карного розшуку
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool