Кропивницький: учням ЗОШ-14 розповіли правила поведінки у зимовий період

Лютий 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

Рятувальники Управління ДСНС України в області спільно з викладачами Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності проводять активну роз’яснювальну роботу серед школярів стосовно питань розважливої поведінки у побуті.

Відповідно до спільного проекту з обласною бібліотекою для юнацтва «Подбай про свою безпеку» заплановано ряд заходів, які мають на меті надати дітям у цікавій та пізнавальній формі вкрай важливу інформацію щодо причин виникнення надзвичайних ситуацій, способів їх уникнення та методів самопорятунку.

10 лютого на базі обласної бібліотеки для юнацтва відбувся навчальний семінар для школярів 8 класу спеціалізованої загальноосвітньої школи № 14 на тему правил поведінки у зимовий період.

Школярі дізнались про основні причини виникнення пожеж у побуті та отримали знання про те, як запобігти лихові, та як діяти, якщо опинився у екстремальній ситуації. Велику загрозу для дітей становить крига на відкритих водоймищах, тож рятувальники застерегли підлітків від необдуманого бажання випробувати лід на міцність, набагато краще відвідати спеціальний льодовий каток. Крім того, рятувальники пояснили школярам про необхідність бути обережними на вулицях міста під час ожеледі, адже зимовий період характеризується високим рівнем травматизму.

Рятувальники Управління ДСНС України в області спільно з викладачами Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності проводять активну роз’яснювальну роботу серед школярів стосовно питань розважливої поведінки у побуті.

Під час розмови були використані інформаційні слайди, які допомогли дітям краще зрозуміти вкрай важливі тези із розповіді рятувальників та сформувати в свідомості алгоритм правильної поведінки у житті.

На кінець зустрічі школярі отримали листівки із чітко та стисло викладеними правилами безпеки у зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool