Кропивницький: у ЗНО з математики взяли участь 2445 випускників

Червень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

31 травня в області відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики.

Відповідно до встановлених вимог, тестування проходило в 11 пунктах, 7 з яких працювали в м. Кропивницькому, 2 - м. Олександріїї, по 1 у м. Новоукраїнка та в смт Голованівську.

У ЗНО з математики проходили 2445 випускників, що склало 94,8% від загальної кількості зареєстрованих.
Тестування пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Також було забезпечено вчасне, централізоване, безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування.

У ході проведення ЗНО були зафіксовані випадки наявності у 2 абітурієнтів мобільних телефонів, навушників та інших заборонених пристроїв.

Дані випускники були вилучені з аудиторій та втратили можливість вступу до ВНЗ у 2017 році.
02 червня 2017 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Працюватиме 19 пунктів тестування: 11 в м.Кропивницькому, 3 - м.Олександріїї, по 2 у м. Новоукраїнка та в смт Голованівську, 1 в м.Світловодську.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool