Кропивницький: у центрі міста знизили рівень води в Інгулі

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

На засіданні позачергової комісії з питань техногенно-екологічної безпеки під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна було прийнято рішення про пониження рівня води у річці Інгул, повідомляє сайт КМР

- Таке рішення обумовлене проведенням ремонту пішоходного містка по вулиці Пашутінській, - зазначив Олександр Мосін. - Тому комунальному підприємству «Універсал 2005” було доручено знизити рівень води у центральній частині міста, шляхом підняття шандорних пристроїв на гідротехнічній споруді по вулиці Михайлівській.

Також необхідність знизити рівень води в Інгулі виникла через витікання води із річки крізь недобудовану стінку у дренажний колектор. У зв’язку з цим голова комісії дав доручення управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Кропивницького звернутись до проектної організації ДП “Дніпродіпроводгосп” для встановлення причин витоку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool