Кропивницький: у центрі міста сталася ДТП (ФОТО)

Травень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

Водій Opel Аstra, здійснюючи проїзд перехрестя Пашутінська-Гоголя, не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1 " Дати дорогу" , а саме не надав перевагу в русі авто, який рухався по вулиці Гоголя, внаслідок чого здійснив зіткнення із транспортним засобом ГАЗ.

Авто отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками, ніхто з водіїв не постраждав. Патрульні склали на порушника 2 адміністративних матеріали : протокол за ст 124 ( скоєння ДТП) КУпАП та постанову за ч. 1. Ст 122 КУпАП.

Водій Opel Аstra, здійснюючи проїзд перехрестя Пашутінська-Гоголя, не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1 " Дати дорогу" , а саме не надав перевагу в русі авто, який рухався по вулиці гоголя, внаслідок чого здійснив зіткнення із транспортним засобом ГАЗ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool