Кропивницький: у центрі міста рятувальники вітали містян з прийдешнім Новим роком

Грудень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

Напередодні Новорічних свят на центральній площі м. Кропивницького традиційно людно та лунає весела музика, закликаючи громадян до ошатних дерев’яних будиночків, де можна поласувати смаколиками та придбати новорічні аксесуари до свят. 

Щоб піднесений настрій та святкова метушня не приспали пильність кропивничан та чудові свята не затьмарились неприємностями, 28 грудня рятувальники провели роз’яснювальну роботу на площі ім. Героїв Майдану та нагадали громадянам про головні правила безпеки під час зимових веселощів та шкільних канікул.

Основна увага була звернена на необхідності убезпечення свого житла від вогню, який може запалати через неправильне встановлення новорічної ялинки, несправних електрогірлянд, хлопавок, бенгальських вогників та петард. Як би не хотілось шумно та яскраво зустріти прийдешній рік, та не варто забувати про небезпеку для життя та здоров’я, яку становлять піротехнічні вироби, коли їх застосовувати у закритих приміщеннях та у людних місцях.

Також рятувальники радили не залишати малих дітей без нагляду та проводити із школярами профілактичні бесіди на тему безпечної поведінки у зимову пору року.

Щоб життєво важливі правила запам’ятались краще, громадяни отримали листівки із застереженнями щодо можливих небезпек у побуті.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool