Кропивницький: у центрі міста пограбували чоловіка

Листопад 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1728 | Коментарі: 0

Вчора, близько 16-ї години, в обласному центрі по вулиці Преображенська, випадковий перехожий зупинив службовий автомобіль та повідомив поліцейським, що біля зупинки громадського транспорту три чоловіки вчиняють бійку.

Прибувши на місце події, охоронці порядку виявили розгублего громадянина. Місцевий мешканець розповів, що він прийшов до пункту обміну валют аби обміняти кошти. В цей час до чоловіка підійшли два незнайомці та попросили 5 гривень, на що постраждалий відповів, що дасть гроші після того, як здійснить обмін.

Раптом один із невідомих підійшов до чоловіка та вихватив з кишені куртки телефон.

На цьому грабіжники не зупинилися, вони намагалися вчини бійку з громадянином, але побачивши патрульний автомобіль, що наближається, кинулися навтьоки.

Постраждалий повідомив прикмети нападників та залишився чекати на місці. Охоронці порядку миттю кинулися на пошуки злочинців.

Незабаром, одного із чоловіків патрульні виявили неподалік центрального ринку. Нападником виявився 32-річний місцевий мешканець, який свою провину не заперечував.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу міського відділу поліції.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool