Кропивницький: у шкірно-венерологічному диспансері запрацював кабінет світлолікування

Січень 30, 2023 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

Кабінет світлолікування шкірних захворювань запрацював в обласному шкірно-венерологічному диспансері. Про це під час звіту голові обласної ради Сергію Шульзі розповіла головний лікар Мар’яна Попович сьогодні, 30 січня.

Зокрема, для лікування використовують апарат ультрафіолетового опромінення.

«Крім звичайної терапії лікування шкірних захворювань, ми використовуємо апарат ультрафіолетового опромінення «Псоролайт». Для цього відремонтували та оснастили спеціальний кабінет за всіма вимогами. У першу чергу апарат сприяє збільшенню ефективності лікування псоріазу, дерматиту, вітиліго, особливо у поєднанні з медикаментозною терапією», - зазначила Мар’яна Попович.

За її словами, наразі диспансер працює над збільшенням напрямків послуг. Серед них реабілітаційна допомога та естетична косметологія.

Як уже повідомлялося, комунальне підприємство обласної ради «Кіровоградфармація» має намір розширити мережу своїх аптек. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool