Кропивницький: у рамках AgroExpo-2021 презентують туристичний портал

Вересень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1508 | Коментарі: 0

У рамках міжнародної агропромислової виставки AgroExpo-2021 обласна бібліотека імені Чижевського під час інтерактивної конференції «Туризм vs бізнес: від пропозиції до попиту» презентує туристичний портал.

Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 9 вересня.

Він уточнив інтерактивна конференція відбудеться у перший день AgroExpo-2021 – 29 вересня, початок о 10:00.

«Інтерактивна конференція – це продовження туристичного форуму. Наша місія – об‘єднати навколо ідеї промоції туристичного потенціалу Кіровоградщини різних людей. Жителів і гостей регіону, тобто тих же туристів. Бізнес, який готовий інвестувати, і фахівців галузі, які надають екскурсійні послуги. Ми створюємо майданчик, який має стати імпульсом до спільної роботи», – прокоментував голова обласної ради.

Сергій Шульга зазначив, над туристичним порталом обласна бібліотека імені Чижевського працювала майже два місяці.

«Сайт буде «живим», тобто, щойно з‘являтимуться нові туристичні локації, їх одразу додаватимуть. Також команда розробників розглядає можливість залучити користувачів до наповнення фотографіями локацій у реальному часі. І ще одна ідея – вебкамери на туристичних об‘єктах, які мають власників, із трансляцією наживо на порталі», – додав голова обласної ради.

Нагадаємо, туристичний форум відбувся у червні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool