Кропивницький: у місцевих ЖЕО майже вдвічі піднялись тарифи

Березень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1430 | Коментарі: 0

Вчора на засіданні виконавчого комітету міської ради Кропивницького обговорювали питання встановлення нових  тарифів на послуги з утримання будинків, гуртожитків та прибудинкових і прилеглих територій

Загалом, середньозважений тариф по місту за розрахунками економістів підвищується майже вдвічі. Так для ЖЕО №1 у мешканців будинків до 4-ох поверхів він зростає із 1,09 до 2,30 грн/м2, у житлових будинках до 9 поверхів вартість послуг збільшиться із 1,74 до 2,90 грн/м2, і для висотних будинків понад 9 поверхів тариф зміниться найбільше – із 1,95 до 3,70 грн/м2.

- Необхідно зробити грунтовний аналіз складових тарифів по кожному житловому будинку, - підкреслив Андрій Табалов. – Оцінити - де є резерви по зменшенню витрат: десь необхідно замінити електромережу, десь зменшити потужність світильників в місцях загального користування, застосовувавати енергозберігаючі технології. І запропонувати людям докласти зусиль, щоб платити менше. Крім того, варто проводити активну роз’яснювальну кампанію про переваги власного господарювання шляхом утворення ОСББ, адже сидіти вдома і нічого не робити – це найпростіше.

На офіційному сайті Кіровоградської міської ради пишуть , що з  новими тарифами можна ознайомитися  на сайті ради , але на сайті немає нових тарифів. І чомусь не уточнюють , де саме мешканці Кропивницького зможуть найти цю інформацію.  У Розділі  "Тарифи житлово-експлуатаційних організацій міста Кіровограда"  взагалі - ще Кіровоград, та з тарифами 2015 року!

читайте також: Жити стає все краще! Нацкомісія ввела щомісячну абонплату за газ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool