Кропивницький: у місті триває підготовка до відзначення дня міста

Вересень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

Комунальні служби, колективи підприємств, установ і організацій обласного центру докладають зусиль, що місто на свій день народження виглядало святковим. 10 вересня у Кропивницькому відбувся суботник.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Ми спеціально не робили масштабних інформаційних компаній, - відзначив під час апаратної наради сьогодні, 12 вересня, заступник міського голови Олександр Мосін. - Просили прибратися на своїх закріплених земельних ділянках. Комунальні служби, міська рада працювали на великих об’єктах. Наші працівники - кілька управлінь чистили Парк Космонавтів – і багато там зробили. У мене зауваження до тієї команди, яка прибирала на Фортечних валах. Півроботи, кажуть, не робота. Добре, що прибрали центральну частину, а тили – кому залишили? Будь ласка, упродовж 2-х днів завершіть роботу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool