Кропивницький: у міськраді відбувся прийом міського голови

Листопад 01, 2016 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Одинадцять звернень від кропивничан розглянув сьогодні, 1 листопада, міський голова Андрій Райкович під час прийому громадян з особистих питань.

Найбільше проблем, з якими звертались жителі міста, традиційно стосувалися житлово – комунальної сфери.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Люди просили про капітальний ремонт дахів, відновлення стабільної роботи систем опалення. Питали і про виділення землі та оформлення субсидій.

Необхідно відзначити, що під час сьогоднішнього прийому були й подяки. Мешканець вулиці Попова, не полінувався вистояти в черзі, аби подякувати міській владі за ремонт тротуару. Чоловік зазначив, що відколи живе на цій вулиці жодного ремонту тротуарної частини не було. Тепер там – новенький асфальт, ходити зручно та комфортно.

Жодне звернення міський голова не залишив без належної уваги. Профільні спеціалісти надали кожному, хто звернувся, детальні, фахові роз’яснення. За результатами прийому Андрій Райкович надав керівникам відповідних управлінь міської рад конкретні доручення, а усіх порушені людьми питання взяті на контроль.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool