Кропивницький: у міськраді відбулося підведення підсумків у сфері цивільного захисту

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

27 лютого відбулась нарада з підведення підсумків у сфері цивільного захисту за 2017 рік у м. Кропивницький.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області представив перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов, який доповів присутнім інформацію про основні результати реалізації державної політики у сфері цивільного захисту за 2017 рік та довів головні пріоритети у цій сфері на 2018 рік.

Олексій Родіонов зазначив, що, завдяки цілеспрямованим заходам з боку керівництва міської ради, рятувальників та комунальних служб міста Кропивницького, вдалося уникнути переростання надзвичайних подій у надзвичайні ситуації та не допустити значних людських жертв і матеріальних збитків. Зокрема, під час погіршення погодних умов пожежно-рятувальні підрозділи у взаємодії з іншими службами цивільного захисту м. Кропивницький не допустили виникнення снігового колапсу. Для надання допомоги населенню під час негоди було забезпечено функціонування пунктів обігріву.

Також, завдяки особистому контролю питання щодо утримання в належному стані зовнішнього протипожежного водопостачання міста з боку міського голови Андрія Райковича, вдалось закупити 200 нових пожежних гідрантів.
Поряд із забезпеченням належного виконання завдань за призначенням, значним досягненням Служби порятунку можна вважати значне зміцнення матеріально-технічної бази: забезпечення рятувальників спеціальним одягом, оснащенням, парку автотехніки – новими автомобілями, та введення в дію реконструйованої 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини із службовими квартирами для 9-ти сімей рятувальників, насамперед – учасників антитерористичної операції на Сході країни.

На завершення доповіді Олексій Родіонов визначив основні завдання Управління ДСНС в області, виходячи з існуючих загроз виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, завдань визначених Урядом, Міністром внутрішніх справ та ДСНС України, що спрямовані на підтримання постійної готовності органів управління і формувань служб цивільного захисту міста, забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації і події та зменшення негативних наслідків від них, реалізацію заходів у сфері забезпечення цивільного захисту міста.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool