Кропивницький: у міськраді відбулись заняття для посадовців

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

27 жовтня у міській раді Кропивницького продовжив роботу постійно діючий семінар для посадових осіб виконавчих органів, на яких покладено обов’язки з ведення діловодства. Навчання відкрила керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко.

Провела навчання для діловодів виконавчих органів міської ради методист Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації обласної державної адміністрації Катерина Бондаренко. Вона розповіла про види, особливості складання та оформлення організаційно-розпорядчих документів, які регулюють діяльність виконавчих органів міської ради.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

В ході навчання посадовці вдосконалювали вміння та навички правильно використовувати здобуті знання при складанні та оформленні відповідних документів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool