Кропивницький: у міськраді створена карта боротьби з продавцями на асфальті

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

Управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради впровадило постійний моніторинг точок стихійної торгівлі на вулицях Кропивницького

Місця незаконної торгівлі позначаються на спеціально створеній карті. На ній відслідковується і динаміка наслідків боротьби з продавцями на асфальті.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Тут червоними позначками виділені діючі точки стихійної торгівлі, білими - місця, де є загроза їх створення, про що сигналізують жителі мікрорайонів, а синім – результат роботи спеціалістів, ліквідовані “стихійки”. Як повідомив начальник управління Сергій Горбовський, в онлайн-версії карта буде оприлюднена на оновленому веб - сайті міської ради.

Детальніше про діяльність очолюваного ним виконавчого органу, у тому числі щодо протидії незаконній торгівлі алкогольними напоями, особливо у нічний час в магазинах обласного центру та під час масових заходів у громадських місцях, Сергій Горбовський пообіцяв проінформувати під час однієї з чергових прес – конференцій у міській раді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool