Кропивницький: у міськраді серед посадовців та депутатів стартував конкурс (ВІДЕО)

Жовтень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 жовтня, під час прес-конференції керівник відділу кадрової роботи міської ради Світлана Балакірєва повідомила, що у Кіровоградській міській раді розпочався конкурс «Посадовець року».

У Конкурсі можуть брати участь посадові особи місцевого самоврядування та депутати міста Кропивницького.

Конкурс проходитиме у 3 тури:

I тур - презентація учасника та його професійної, громадської діяльності (02.11.2017)
II тур –перевірка на знання актів законодавства та нормативних документів, щодо служби в органах місцевого самоврядування, практичне завдання щодо складання ділового документа та ситуативне завдання (10.11.2017)
III тур – онлайн голосування за учасників Конкурсу в кожній номінації на офіційному веб-сайті Кіровоградської міської ради (з 13.11.2017 по 28.11.2017)

Переможці Конкурсу визначатимуться за номінаціями: «Депутат року», «Керівник року», «Спеціаліст року» та будуть нагороджені дипломами переможців і грошовою винагородою.

Посадовець року

Посадовець року


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool