Кропивницький: у міськраді розповіли про хід подачі тепла до житлового фонду (ВІДЕО)

Жовтень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1402 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 жовтня, у Кіровоградській міській раді відбулася прес-конференція, в якій приняли участь: начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко, заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олексій Гненний, директор КП «Теплоенергетик» Сергій Колотуха та заступник директора ДП «Кіровоградтепло» Анатолій Таран

Станом на сьогодня  із 21 котельні ДП «Кіровоградтепло»   в роботі лише 4, на КП «Теплоенергетик» запущені 5 котлів, у тому числі велика і модульна котельні на селищі Новому та ТЕЦ.

Ми щодня ведемо складні перемовини з представниками ПАТ «Кіровоградобленерго». Проте переконаний, опалювальний сезон у Кропивницькому стартував і щодня з теплом будуть все більше будинків і закладів соціально-культурної сфери,- зазначив Віктор Кухаренко

Пропонуємо переглянути відео із цієї дуже емоційної прес-конференції



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool