Кропивницький: у міськраді п’ять керівних посадових осіб написали заяви на звільнення

Серпень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1764 | Коментарі: 0

П’ять керівних посадових осіб головного управління житлово – комунального господарства міської ради, на чолі з керівником виконавчого органу – Олександром Хачатуряном, подали заяви на звільнення

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 1 серпня.

- Це стало і для мене певною несподіванкою, - відзначив очільник міста. – Але у людей є таке право і вони ним скористалися. Головне управління ЖКГ – надзвичайно важливий в структурі управління міським господарством орган і ми не допустимо збою у його роботі, навіть тимчасового. Я вже своїм розпорядженням призначив стажуватися на посаді начальника управління Віктора Кухаренка, який має необхідний досвід і знання.

Андрій Райкович висловив переконання, що нові кадри підсилять цей стратегічний напрямок роботи, діяльність головного управління буде ефенктивною і воно справиться із виконанням значно збільшених в інтенсивності галузевих програм.
- Перед комунальною галуззю стоять завдання, які необхідно виконувати оперативно і якісно - попередив міський голова. - Ми не закривали четверту сесію міської ради, щоб мати змогу оперативно провести чергове засідання, на якому плануємо проконтролювати хід підготовки до опалювального сезону нашого комунального підприємства “Теплоенергетик”. Змінами у міському бюджеті ми значною мірою забезпечили комунальних тепловиків фінансовим ресурсом на ремонт мереж і обладнання. Крім того, маємо у поточному році провести реконструкцію парку Перемоги. Ми отримали для цього цільову субвенцію з державного бюджету у сумі 12 мільйонів гривень, наразі завершуються проектні роботи і проведення експертизи.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool