Кропивницький: у міській раді вітали автомобілістів та дорожників

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 жовтня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

Привітали працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства секретар міської ради Андрій Табалов, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко та начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Кропивничани поважають вашу професію, навіть не зважаючи на критику, яка іноді лунає у ваш бік, - наголосив, звертаючись до учасників урочистостей, Андрій Табалов.

У свою чергу, начальник управління розвитку транспорту та зв'язку Олександр Вергун відзначив відповідальність та суспільну важливість роботи водія. Адже якісна праця водіїв – це, перш за все, безпека пасажирів і пішоходів. Начальник профільного управління приєднався до теплих вітальних слів на адресу працівників автомобільного транспорту і побажав, щоб труд водіїв завжди цінувався і поважався громадою.

Найкращі представники професії цього дня отримали грамоти від управління розвитку транспорту та зв'язку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool