Кропивницький: у міській раді розпочинається програма «Громадський бюджет»

Січень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

З 1 лютого 2017 року мешканці Кропивницького тепер матимуть можливість подати до міської ради заявки на фінансування громадських проектів в обласному центрі.

Про це сьогоднi, 31 січня, під час прес-конференції повiдомили інціатори і розробники проекту “Громадський бюджет” у Кропивницькому депутат міської ради Катерина Шамардіна, начальник управління економіки Андрій Паливода та начальник відділу з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан.

Цьогоріч у мiському бюджетi Кропивницького на 2017 рік вперше передбачені кошти за програмою “Громадський бюджет” в сумі 3 мільйона гривень.

Впродовж березня-квiтня триватиме експертиза поданих проектів на їх відповідність умовам участі i в середині квiтня буде оголошено старт публічному голосуванню. Потенційним заявникам варто пам’ятати, що ініціаторами громадських проектів можуть бути лише мешканці Кропивницького, яким вже виповнилося 16 років, а термін реалізації проекту не повинен перевищувати один бюджетний рік. На пiдтримку малих громадських проектів необхідно зібрати 25 підписів, а у категорiї «великі» iнiцiативна група має складатися із 50 осiб


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool