Кропивницький: у міській раді попередили керівників виконавчих органів про особисту відповідальність

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 серпня, під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович ще раз попередив керівників виконавчих органів про особисту відповідальність за якість роботи підрозділу.

Зауваження, у першу чергу, було направлене на адресу фахівців управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради. Адже минулого тижня міський голова поставив завдання розібратися з роботою 4-го маршруту, на який часто скаржаться жителі Кропивницького. Результатів поки – жодних. Натомість Андрій Райкович отримав ще низку скарг на роботу водіїв іншого маршруту того ж власника - 55-го.

- Я сподівався, що власник проведе виховний «брифінг» зі своїми водіями, але в до міської ради натомість прийшла вже делегація зі скаргою на 55-й маршрут,- відзначив очільник міста. - Власник той же. Мені не зрозуміла позиція таких керівників! Ви граєтесь з вогнем! Це ж стосується і маршрутів № 8, № 134. Є номери автомобілів у скаржників, яких ображають водії.

Також спеціалісти управління транспорту отримали завдання перевірити, водії яких маршрутів вимагають з пільговиків по 2 гривні за проїзд. Таку інформацію попросив повідомляти і від журналістів, активістів, та пересічних кропивничан.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool