Кропивницький: у мікрорайоні Жадова відбувся рейд

Січень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1218 | Коментарі: 0

13 січня напередодні Нового року за старим стилем рятувальники нагадали мешканцям мікрорайону Жадова у обласному центрі про важливі правила безпечної життєдіяльності під час зимових свят на шкільних канікул.

Зокрема, аби щедрий вечір приніс лише позитивні емоції та тепло родинного спілкування, не слід нехтувати простими, але вкрай необхідними заходами безпеки життя, здоров’я людей та збереження майна.

Так, необхідно слідкувати за справністю електрогірлянд, якими досі прикрашені ялинки та оселі, з великою обережністю використовувати бенгальські вогні, свічки та утриматись від розваг з піротехнічними виробами у людних місцях.

Поряд з тим залишаються актуальними питання безпечної експлуатації газо-, електронагрівальних приладів та побутової техніки. Фахівець Служби порятунку Аліна Бакай порадила обов’язково перевіряти справність систем вентиляції у квартирі, частіше провітрювати приміщення, аби не скупчувались продукти горіння від котлів опалення та водонагрівальних приладів.
Крім того, варто постійно проводити профілактичні бесіди з дітьми на тему правил пожежної безпеки та заборонити екстремальні розваги на відкритих водоймах, які вкриті нестійкою кригою.

Щоб правила безпеки краще закріпились у пам’яті громадян, фахівець Управління ДСНС в області роздала листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool