Кропивницький: у мікрорайоні вулиці Беляєва провели рейд

Березень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 2121 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектора щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки, особливо в опалювальний період. 

Оскільки саме з порушеннями правил експлуатації приладів опалення, печей, груб, камінів пов’язане збільшення кількості пожеж в оселях та на обійстях жителів області. При цьому також збільшується кількість загиблих на пожежах. Щоб цього не траплялось, рятувальники систематично проводять масово-роз’яснювальну роботу серед населення, особливо непрацюючого, і нагадують про необхідність дотримання правил безпеки.

5 березня профілактичну роботу провели у мікрорайоні вулиці Беляєва в обласному центрі. Рятувальники нагадали про необхідність постійної перевірки справності електричних та газових приладів, які використовуються для опалення, стану вентиляційних систем, телефони екстрених служб. А також застерегли від паління у ліжку. Звернулись з проханням дбати про безпеку дітей, не залишати їх без нагляду, навіть на короткий термін, навчати правилам пожежної безпеки та діям під час пожежі, а також при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Усім співрозмовникам під час роз’яснювальної роботи було вручено листівки з правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool