Кропивницький: у мікрорайоні Попова відбувся рейд

Січень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1391 | Коментарі: 0

Низка зимових свят триває, тому питання роз’яснення правил безпечної життєдіяльності під час святкування не втрачає своєї актуальності.

Для цього фахівці Служби порятунку Кіровоградщини продовжують проводити інформаційні бесіди з населенням області. 14 січня, у перший день Нового року за старим стилем або на Василя, рятувальники нагадали правила безпеки громадянам у мікрорайоні Попова, що в обласному центрі.

Загальновідомо, що під час відзначення усіх зимових свят населення полюбляє використовувати піротехнічні вироби: петарди, хлопавки, бенгальські вогні та різноманітні салюти. Для того, щоб задоволення від яскравих різнокольових вогнів не затьмарилось неприємністю, необхідно суворо дотримуватись правил їх використання. Про це і розповіли рятувальники містянам, з якими вдалось поспілкуватись. Під час бесід з маленькими кропивничанами надзвичайники особливо наголосили на тому, що за правилами безпеки запуск петард, феєрверків, ракет можуть здійснювати лише дорослі на відкритій території на відстані не менше 100 м від житлових будинків, господарських будівель та новорічних ялин.

Низка зимових свят триває, тому питання роз’яснення правил безпечної життєдіяльності під час святкування не втрачає своєї актуальності.

Крім цього, рятувальники нагадали співрозмовникам правила безпечноїї експлуатації й догляду за електро- та газовими приладами та розповіли про наслідки, до яких можуть призвести недотримання цих правил.

Для того, щоб інформація залишалася в пам’яті надовго, рятувальники надали кожному співрозмовнику пам’ятки, в яких вказано номери телефонів екстрених служб, а також інформацію про порядок дій у разі виникнення пожежі.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool