Кропивницький: у мікрорайоні Озерна Балка відбувся рейд

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

З метою попередження виникнення можливих надзвичайних подій, увага рятувальників зосереджується на активній роз’яснювальній роботі серед мешканців Кіровоградщини щодо правил безпечної життєдіяльності у зимовий період.

Однією з дієвих форм розповсюдження інформації про дотримання правил безпечної життєдіяльності є спільні профілактичні заходи Управління ДСНС та департаменту соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації.

Так, 8 грудня у мікрорайоні Озерна Балка, що в обласному центрі, було проведене відпрацювання даного житлового масиву спільно з фахівцями Фортечного територіального центру соціального обслуговування. Рятувальники та соціальні працівники зустрілись з літніми людьми, одинокими громадянами і розповіли про те, як не допустити виникнення екстремальної ситуації, пов’язаної з небезпеками зимового періоду. Головний акцент було поставлено на небезпеці виходу на нестійкий крижаний покрив водних об’єктів, необхідності дотримання правил пожежної безпеки при використанні опалювальних приладів, обережному пересуванню по слизьких тротуарах, недопущення експлуатації несправних та саморобних обігрівальних пристроїв.

Для того, щоб правила безпечної життєдіяльності закарбувались у пам’яті людей, рятувальники роздали мешканцям Озерної Балки листівки із застереженнями щодо правил безпеки в зимовий період.

Прес-служба У ДСНС України в області

З метою попередження виникнення можливих надзвичайних подій, увага рятувальників зосереджується на активній роз’яснювальній роботі серед мешканців Кіровоградщини щодо правил безпечної життєдіяльності у зимовий період.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool