Кропивницький: у лісовому масиві району Лісопаркової відбувся рейд

Вересень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Питання пожежної безпеки в екосистемах області актуальне від початку ранньої весни і до пізньої осені. Саме тому, рятувальниками проводиться ряд попереджувальних заходів, щоб уникнути загорянь у лісових масивах. 8 вересня працівники Управління ДСНС в області провели профілактичні бесіди у лісовому масиві району Лісопаркової у м.Кропивницький.

Усі знають, що збереження лісових масивів від пожеж – громадський обов’язок кожного.

Тож, громадяни повинні свідомо ставитися до пожежної безпеки, адже саме з вини людей найчастіше виникають загоряння: розпалене і забуте після відпочинку багаття, кинутий недопалок чи сірник - достатньо однієї іскри, щоб безжальний вогонь поглинув сотні квадратних метрів лісових насаджень.

Роз’яснювальна робота, як показує практика, необхідний вид роботи. Завдяки таким обстеженням лісових насаджень вдається вчасно виявляти порушення правил з боку громадян, а отже, і берегти зелені насадження, які мають життєво важливе значення для живих організмів, в т.ч. і - людини.

Шановні громадяни, не забувайте дбати про правила пожежної безпеки під час відпочинку та особливо у спекотну суху погоду. Адже, збережене довкілля – це ваше збережене життя і здоров’я. Дбаючи про «зелені легені» планети, ви дбаєте про своє майбутнє!

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool