Кропивницький: у художньому музеї відбудеться День відкритих дверей

Травень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

29 травня 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас із виготовлення з кольорового паперу аплікації «Метелики». Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.

Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

30 травня 2017 року о 15.00 відбудеться презентація участі у форумі «Патріотичні музеї», що відбувся 15-17 травня 2017 року в смт Новопсков – м. Старобільськ Луганської області «Враження, роздуми, сподівання».
Вхід вільний
Захід буде цікавим музейникам, освітянам, співробітникам закладів культури, історикам та краєзнавцям.
Проводить: Олена Трибуцька – головний спеціаліст відділу охорони культурної спадщини, розвитку музейної справи та туризму департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації

31 травня 2017 року у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде розгорнуто експозицію дитячих книжок з фондів музею «Дитячі фантазії очима художників» до Міжнародного дня захисту дітей

1 червня 2017 року буде проведено День відкритих дверей до Міжнародного дня захисту дітей (безкоштовне відвідування музею для дошкільної аудиторії та учнівської молоді)

1 червня 2017 року у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде відкрито виставку творів «Крок назустріч» вихованців студії «Сонячний пензлик» (керівник - відмінник освіти України, старший викладач факультету дизайну Кіровоградського інституту ВНЗ «Університет сучасних знань Ірина Зантарія)

2 червня 2017 року о 10.00 відбудеться творчий звіт «Співає хор, співайте з нами» зразкового хору «Веселка» (керівник – Олена Мєднікова) Кіровоградської музичної школи № 2 ім. Ю.Мейтуса до Міжнародного Дня захисту дітей. Вхід вільний

2 червня 2017 року о 15.00 буде відкрито виставку «Чарівний світ Єлизавети Майстренко» до Міжнародного дня захисту дітей.
Запрошуємо всіх бажаючих познайомитися із образотворчим мистецтвом юної художниці

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool