Кропивницький: у художньому музеї презентували моновиставу

Липень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1312 | Коментарі: 0

19 липня 2017 року в обласному художньому музеї наш «Театр у музеї» знову презентував моновиставу «Как это делалось в Одессе» за оповіданнями Ісаака Бабеля.

Режисером та актором цього дійства є артист драми вищої категорії театру корифеїв - комунального закладу "Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького", заслужений артист України Юрій Олександрович Жеребцов.

Допомагали йому створювати ефект присутності в славному місті Одесі Володимир Бабіюк (музичне оформлення), а художніми акцентами - професор сценографії Університету ім. Є. Райерсона (Канада) Павло Босий.
Мистецтву Юрія Жеребцова притаманні висока чутливість до нюансів авторського тексту, величезна повага до літературної першооснови твору, яскрава образність і плідність співпраці з командою. Глядачі в залі дивувалися майстерній грі актора, його вмінню поринути в образ, тримати всіх в очікуванні гумористичних відтінків. По закінченню вистави Юрій Олександрович отримував шалені оплески, слова величезної подяки, букети квітів і фото на згадку від шанувальників таланту артиста.

У вересні 2017 року маестро буде відзначити своє 70-річчя, отож чекаємо на нові зустрічі!

Олена Степанок
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool