Кропивницький: у бібліотеку завітав Святий Миколай

Грудень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

З далеких часів, з доброти людської прийшло до нас свято Миколая. Майже у всіх народів є звичай давати дітям вночі на Святого Миколая різні подарунки. Миколай робить це в строгій таємниці. 

З нетерпінням чекали користувачі бібліотеки-філії №10 Святого Миколая, знаючи, що він прийде з подарунками та розкаже про свої доброчинні справи.

Під час літературної феєрії «Свято починається, мрії збуваються!», відбулося веселе дійство зустрічі Миколая. Діти показали свої літературні знання. Тут були вірші, танці, пісні, ігри, прислів'я, загадки. Юні таланти відрізнилися своїми акторськими здібностями під час сценки "Ходить по землі Святий Миколай!".

А головні герої заходу, розповіли про почуття доброти і милосердя до ближнього. За свої творчі та інтелектуальні здібності, доброту людську, кожен з учасників отримав від Миколая подарунок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool