Кропивницький: «Таланти ніколи не переведуться»,- Ігор Кондратюк

Листопад 07, 2016 | Новини | Переглядів: 2207 | Коментарі: 0

Відомий український телеведучий, шоумен, продюсер Ігор Кондратюк перебуваючи у Кропивницькому  дав ексклюзивне інтерв’ю спеціально для FOTOINFORM.NET.

«Караоке на майдані» є однією з найулюбленіших програм в Україні, про це свідчить незмінний інтерес глядачів до музичного шоу. За роки його існування Ігор Кондратюк неодноразово бував у всіх містах країни, серед них і Кропивницький. У кожному куточку держави співати безумовно полюбляють, а чи відрізняються вокалісти різних міст та де проживають найкращі?

Про це ми поцікавились у Ігоря Васильовича, на що він відповів: «Як правило найкращі вокалісти у тих містах, де є музичні училища. Все дуже просто. Коли був «Шанс» з музучилищ цілеспрямовано делегували своїх учасників. Навіть були передачі, коли в перших кругах стояли тільки студенти Хмельницького музучилища. Я це побачив і мені стало трошечки лячно. До речі Хмельницький це місто, звідки мої двоє переможців Наталія Валевська і Толік Кальяненко - згадує телеведучий, підкреслюючи,- сказати, звідки найкраще співають люди я не можу. Лише може сказати, що наприклад у «Шансі» більше переможців було зі Львова і Луганська. В «Х-Факторі» обидва переможця, які були у мене, як наставника, вони обоє з Одеси, це Аїда Ніколайчук і Костя Гончаров. Всі інші переможці різних років з Херсонської області, Чернігівщини, Луганської області, з Макіївки. Тобто немає ніякої статистики, але з півдня: з Херсону і Одеси, було троє переможців із шести сезонів «Х-Фактору». Подивимось, що буде у фіналі сьомого».

В країні, не дивлячись на ситуацію, яка склалася, продовжують діяти талант-шоу, відбуваються концерти та проводиться «Караоке на майдані». За словами Ігоря Васильовича такі заходи важливо проводити й надалі: « По-перше, це потрібно, тому що у нас не зупинився бізнес, він існує, це означає, що бізнес прагне, щоб у нього були покупці, прихильники і т.д. Якщо вмре бізнес у нас все зупиниться. Хто буде допомагати українській армії, яка прагне зберегти Україну в тих кордонах, які у нас є? По –друге, коли ми закриємо «Караоке на майдані» ми просто програємо нашу війну інформаційну, війну з тими людьми, які вважають, що вони створили проблеми і ми повинні всі або йти на фронт, або сказати все ми підіймаємо лапки. Ці люди - керівництво Росії. А по-третє, «Караоке на майдані» зараз допомагає бійцям АТО і в цьому сенсі також ця передача потрібна, тому що ми вважаємо, що ми робимо правильну справу»,- акцентував Ігор Кондратюк.

Під час інтерв’ю кореспондент FOTOINFORM.NET поцікавився у відомого шоумена, чи планує він написати книгу про «Караоке на майдані». Як підкреслив Ігор Васильович: «Можливо колись до цього дійду. Насправді я не є великим письменником, я пробував писати, можу писати сценарії програм, які роблю. Я наприклад був головним редактором ігрової програми «Еврика», але одна справа вести таку без сценарну ігрову програму, інша ж - написати щось художнє, літературне, яке б мало якусь цінність, окрім цінності спогадів. Чесно кажучи, не всі спогади, які я читав відомих людей цікаві. Писати заради того, щоб відмітитись я не бажаю і не вважаю за необхідне, а написати цікаво поки що не знаю як».

Ігор Кондратюк дав ексклюзивне інтерв’ю у Кропивницькому

В українському шоу-бізнесі існує доволі багато заходів, що відкривають, демонструють та розвивають таланти нашого народу. Ми вирішили поцікавитись у відомого продюсера, чи не переведуться таланти в Україні? На думку Ігоря Васильовича: «Таланти підростають, з’являються ті, які не хотіли виступати чи боялися, або ж були на контрактах за кордоном і ми їх не бачили, та вони приїхали і показали себе, тому таланти не переведуться. Є ще такий момент, який називається – рівень таланту. Тобто всім здається, що таланти по якості повинні бути все кращим і кращими, і кращими…Та при цьому кажуть , ті хто переможе в сьомому сезоні будуть співати крутіше Олексія Кузнєцова і Аїди Ніколайчук, загалом краще всіх. Це не так. так не буває! Інакше треба було перестати співати і залишиться один співак в Україні, той, хто краще співає, проте Слава Богу співаків багато».

Звичайно ж ми запитали й щодо масштабної події,яка пройде в країні в 2017 році, а саме - «Євробачення». Ця подія однозначно принесе країні позитив – підкреслює Ігор Кондратюк: «По-перше це означає, що ми перемогли в 16-му році , і друге – я думаю , що конкурсант в 2017 році від України буде дуже гідним. Україна виступає країною, яка привертає до себе увагу. Як мінімум Європа, а також Австралія і США, які вже також будуть змагатися, вони будуть про нашу країну формувати думку не лише негативну, пов’язану з корупцією української влади чи війною на сході країни».

Ігор Васильович вважає, що другий раз представник нашої держави навряд чи переможемо, але сам захід пройде на чудовому рівні: «Джамала витягнула лотерею, їй пощастило нереально. І я не вірю, що ми переможемо другий раз поспіль, тому що останнім часом. коли «Євробачення» стало масштабним, в якому беруть участь усі країни Європи, два рази поспіль ніхто не перемагав, - підкреслює телеведучий. - Я думаю все пройде на прекрасному рівні, адже якщо у нашого оргкомітету будуть якійсь негаразди і будуть нестиковки, і щось ще, нам допоможе європейське оргкомітет, тому що він вміє проводити «Євробачення» в будь якій країні Європи».

Кропивницький: «Таланти ніколи не переведуться»,- Ігор Кондратюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool