Кропивницький: студенти КДПУ позмагалися за перемогу

Вересень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Біля гуртожитку №3 КДПУ імені В.Винниченка було проведено футбольний турнір.

Організатором спортивного заходу для студендів є депутат Кіровоградської міської ради VII скликання - Сергій Бойко.

Студенти розбились на 4 колективи: збірна команда фізико-математичного факультету та факультету іноземних мов – «Три з половиною»; збірна першого та другого курсів природничо-географічного факультету – «Бліц»; факультет фізичного виховання – «ФФВ Старт», природничо-географічний факультет «Живчик». Хедлайнерами гри виявились «Живчик» та «Три з половиною», де перша команда і отримала перемогу. Друге місце посіли - «Три з половиною», третє - «ФФВ Старт».

Призери були нагороджені Сергієм Бойко: медалі, грамоти, а також те, що найбільше по до душі студентам - грошові винагороди.
Таким чином студенти і час з користю провели, і отримали приємне заохочення.
Оскільки студенти охоче взяли участь у змаганнях і були задоволені дійством, організатори вирішили, що подібні зустрічі потрібні для молоді.

Під час гри багато хто знайшов нові знайомства, навчився працювати у команді, розвивати свої лідерскі якості. Тому було вирішено проводити схожі заходи і надалі. Найближчим часом буде обрана дата, тому слідкуйте за новинами і приходьте взяти участь або поспостерігати та повболівати за своїх друзів!

Біля гуртожитку №3 КДПУ імені В.Винниченка було проведено футбольний турнір.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool