Кропивницький: слизькі тротуари стають на заваді пересуванню містом

Лютий 05, 2017 | Новини | Переглядів: 2038 | Коментарі: 0

Багато пенсіонерів скаржаться на слизькі від льоду тротуари. Це їм дуже заважає виходити зі своїх домівок, щоб добратися до магазинів чи аптек.

«Сиджу без хліба третій день, поїла всі сухарі, які я заготовила раніше. Лід практично скрізь, вийдеш із хати і вже слизько. Машини поробили великі «колії» від коліс, коли їздили біля багатоповерхівок. Вони слизькі, майже не посипані піском, через них тяжко перейти. А якщо тротуар під наклоном, та у вибоїнах, то пройти практично неможливо. Я вважаю, що все це із-за невчасно прибраного снігу, який перетворився у лід.

Дуже хвилює тротуар від мого дому по вул. Беляєва, 12 та 13 школи, який тягнеться аж до супермаркету. Весь січень ходили по дорозі, бо він був такий слизький, що ходити було неможливо. Лід за ці дні розтанув, бо на дворі була плюсова температура. Зараз там «каша» на тротуарі. Я дуже переживаю, що завтра вдарять морози і цей тротуар стане знов непрохідним»,- бідкається пенсіонерка Алла Анатоліївна.

«У моєму мікрорайоні льоду повно. То страждали від великого снігопаду, та погано почищеного снігу, тепер неможливо ходити із-за льоду. Деякі прибудинкові території почищені краще, а деякі на швидку руку. Особливо біля будинків, до яких під’їжджають автомобілі до під’їздів, сніг не прибирався із початку зими, тепер він перетворився на ожеледицю. Що можна сказати, якщо піском погано посипано. Мабуть, піску жаль», - говорить мешканка мікрорайону «Шкільний» Наталья.

Читайте також: На Кировоградщину возвращаются снегопады с большими морозами

Читайте також: Кропивницький: Заходи безпеки, що мають зменшити ризик травмувань під час ожеледиці

Кропивницький: слизькі тротуари стають на заваді пересуванню містом

Кропивницький: слизькі тротуари стають на заваді пересуванню містом


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool