Кропивницький: скануй QR-код та оплачуй за послуги водоканалу

Березень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1841 | Коментарі: 0

Жителі Кропивницького, Олександрії, Світловодська, Знам”янки та Смоліно - користувачі послуг ОКВП “Дніпро-Кіровоград” - отримали можливість платити за воду та водовідведення, користуючись лише QR-кодом та мобільним додатком.

Знайди QR-код на квитанції чи у власному кабінеті на сайті ОКВП “Дніпро-Кіровоград” та спробуй оплатити, зчитавши код смартфоном!

“Співпраця нашого комунально-виробничого підприємства з ПриватБанком дає позитивні результати, - розповідає Роман Ілик, генеральний директор обласного комунально-воробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград”. - Дякуючи сервісам ПриватБанку наші клієнти мають широкий спектр можливостей оплати за споживання води: і у відділеннях, і у терміналах самообслуговування, і в Приват24, і навіть на нашому сайті. Усе - задля зручності клієнтів. А нещодавно ПриватБанк запропонував нам запровадити сервіс оплати через QR-код та мобільний додаток Приват24. Така послуга дасть змогу усім нашим клієнтам оплачувати послуги швидко, зручно, легко і навіть у самих непередбачуваних ситуаціях”.

ПриватБанк надав можливість усім клієнтам обласного комунально-воробничого підприємства “Дніпро-Кіровоград” оплачувати платежі за воду та водовідведення в режимі “онлайн”. Для цього досить зайти на сайт ОКВП “Дніпро-Кіровоград” та клікнути на ярлик “Оплата платіжною карткою”. Далі - зайти у власний кабінет, відсканувати QR-код смартфоном і лише заповнити показники лічильника. Усе інше зробить ПриватБанк.

“Ми надали можливість нашим клієнтам користуватись новим, зручним та найтехнологічнішим сервісом оплати, - розповідає заступник директора, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку Олексій Харін. - Сьогодні ми працюємо з представниками комунальних та інших підприємств, які надають будь-які послуги кропивничанам та жителям області, про впровадження квитанцій з QR-кодом. Утримувачі карток ПриватБанку, які цінують свій час і мають бажання завжди вчасно сплачувати квитанції, отримають можливість швидкого, простого у користуванні, технологічного та зручного сервісу”.

У Кіровоградській області працює понад 180 банкоматів, 305 терміналів самообслуговування, 58 відділень, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool