Кропивницький: що відбуватиметься під час святкування Дня міста

Вересень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

У Кропивницькому 17 вересня, на відзначення Дня міста, для мешканців і гостей обласного центру підготовлена різноманітна програма.

На цьому акцентувала увагу керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко під час прес – конференції сьогодні, 13 вересня.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

- Загальний позитивний настрій Дню міста задасть великий святковий ярмарок, який розпочнеться напередодні, 15 вересня о 8.00 на площі перед міською радою, - відзначила Альвіна Бондаренко. – Святкова торгвіля триватиме до 14.00, щоб наші містяни, у першу чергу жіноча частина, мала можливість присвятити обідню перерву закупівлі сільськогосподарської продукції, продуктів харчування за цінами виробників.

Урочисте відкриття Дня міста відбудеться традиційно теж на майдані перед міськрадою о 12.00, коли на цьому місці зійдуться дві святкові колони колони Подільського і Фортечного районів обласного центру, що вирушать назустріч один одному від пам’ятника Ангелу – Охоронцю і від готелю “Турист”.

Під час урочистостей керівництво міста і області привітають Кропивницький із 262 – им днем народження та вручать кращим кропивничанам заслужені нагороди і відзнаки. Не обійдеться і без святкового рекорду. Цього разу – це велетенський “картопляний пиріг”,на 262 кілограми. Пиріг теж не простий, а із сюрпризом.

Поступово центр святкування Дня міста зміщуватиметься в середмістя – на вулицю Дворцову і в Ковалівський парк. Тут кожний знайде собі відпочинок чи заняття за вподобанням. Дворцова буде поділена на тематичні квартали: “Історичний”, “Професійний”, “Студентський”, “Квартал муз”. Вздовж Ковалівського парку місцеві товаровиробники презентуватимуть свою продукцію, а національні спільноти демонструватимуть страви своїх кухонь і частуватимуть ними гостей свята.

Власне Ковалівський парк буде вщент заповнений сценічними і концертними майданчиками, виставками, майстер – класами, дитячими ігровими містечками. І тут не обійдеться без частування: готуйтеся спробувати справжній козацький куліш.
Для прихильників активного відпочинку буде можливість спробувати свої сили в туристично – спортивному шоу “Веселі рейнджери” чи у вело – фото квесті “Flash Cross”.
Для дітей пільгових категорій атракціони працюватимуть безкоштовно.

А заключним акордом свята стане молодіжна концертна програма “Вечірні ритми святкового міста”, який розпочнеться о 19.00 і триватиме впродовж трьох годин. Хто вітатиме Кропивницький з днем народження музичним подарунком – організатори тримають поки що у таємниці. Такий ще один сюрприз місту зробили міський голова Андрій Райкович і голова ОДА Сергій Кузьменко.

Святковий настрій цього дня відчуватиметься не тільки у центрі, а і у всіх мікрорайонах міста. Свої цікаві програми запропонують і “Дендропарк”, і клуб “Берлога”. Багато спортивних, концертних, розважальних заходів у різноманітних куточках обласного центру відбудуться за підтримки депутатів місцевих рад.

З детальним планом заходів  можна ознайомитися тут.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool