Кропивницький: рятувальники взяли участь у позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС

Травень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

4 травня в ДСНС України в режимі відеоконференції відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Головував на засіданні Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, перший заступник голови Комісії Геннадій Зубко.

Державна комісія ТЕБ та НС розглядала питання щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь у літній період 2018 року та стану підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах України до прийняття відпочивальників.

Доповідав із зазначених питань Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій України Микола Чечоткін.
Кіровоградську область представили перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко та начальник Управління ДСНС України в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

Також на засіданні були присутні члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool