Кропивницький: рятувальники вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Грудень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1475 | Коментарі: 0

14 грудня працівники Управління ДСНС в області долучились до загальноміських заходів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, адже одними із перших, хто вступив у боротьбу з «невидимим ворогом» – радіацією – були пожежні.

Серед героїв-ліквідаторів понад 10 тисяч мешканців Кіровоградщини, в пам’ять про подвиг яких у Кропивницькому щороку відбуваються урочистості.

Щоб віддати належне героїчному подвигу ліквідаторів, офіцери та ветерани пожежно-рятувальної служби поклали квіти до меморіальної дошки М.І. Єрмакову – начальнику відділу пожежної охорони у 1982-93 роках, ліквідатору аварії на ЧАЕС та пам’ятного знаку на території Управління ДСНС. Ліквідатори отримали відзнаки Управління ДСНС, обласної та міської влади, Православної церкви. Крім того, присутнім на урочистостях влаштували екскурсію до пожежно-технічної виставки-музею, де вони мали змогу переглянути фільм, присвячений Чорнобильській катастрофі.

Керівництво Управління та учасники ліквідації аварії на ЧАЕС взяли участь у загальноміському мітингу біля меморіалу «Жертвам Чорнобиля», де зібрались ліквідатори, їхні родини, очільники області та міста, небайдужі кіровоградці.

Учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника та хвилиною мовчання вшанували подвиг тих, хто віддав життя, захищаючи людство від атомного лиха.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool