Кропивницький: рятувальники спільно з представниками обласного телебачення провели профілактичний рейд

Січень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

Справжня зимова погода зі снігом та морозом, що встановилась останнім часом на території Кіровоградської області, є сигналом для рятувальників посилити просвітницьку роботу серед населення щодо небезпеки виходу на нестійку кригу водойм.

Наразі фахівці Служби порятунку проводять профілактичні рейди в місцях, де зазвичай збираються рибалки, щоб попередити їх про загрози, які приховує підступний лід.

Так, 17 січня фахівці Управління ДСНС в області спільно з працівниками обласного телебачення поспілкувались із любителями підлідного вилову риби на ставку в мікрорайоні Лелеківка м. Кропивницький.
Рятувальники нагадали рибалкам про заходи безпеки на кризі, розповіли про засоби самопорятунку, за допомогою якого можна спробувати вибратись із ополонки, про прийоми порятунку інших й способи надання першої допомоги. Крім того, особливо було наголошено на необхідності пильного нагляду за дітьми, яких дуже приваблює дзеркало зимових водойм.
Також учасники рейду вручили рибалкам застережні листівки.

Служба порятунку закликає громадян не ризикувати заради кількох рибин власним життям. Не виходьте на кригу без засобів порятунку, навчіться визначати товщину та міцність льоду спеціальною пішнею, завжди попереджайте про своє перебування рідних, будьте на зв’язку із ними. Якщо побачили, що хтось потрапив у біду – негайно викликайте рятувальників та дійте відповідно до обставин.
Бережіть себе!

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool