Кропивницький: рятувальники прийняли участь у селекторній нараді ДСНС України

Березень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

30 березня в ДСНС України у режимі відеоконференції відбулась нарада під головуванням очільника Служби з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна за участі регіональних керівників територіальних підрозділів ГУ (У) ДСНС в областях.

Голова ДСНС України поставив завдання начальникам територіальних підрозділів негайно розпочати активну перевірку об’єктів з високим ступенем ризику на предмет виконання вимог безпеки, тобто, закладів із масовим перебуванням людей: торговельних центрів, багатофункціональних будинків і комплексів, культурно-видовищних та дозвіллєвих закладів, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, а також закладів охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням.

При цьому Микола Чечоткін наголосив на неприпустимості проявів корупції під час перевірок і при наявності хоча б одного незначного недоліку в протипожежному стані об’єкта – вживати заходів у межах компетенції органів ДСНС України щодо припинення експлуатації таких об’єктів. «Особливу увагу звертаю на відпрацювання під час перевірок питання здійснення евакуації відвідувачів», – наголосив Голова ДСНС. «Як зазначив напередодні Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, головне у всій цій кампанії – це не штрафи, а безпека людей», – додав він.

Для проведення перевірок необхідно залучати представників ЗМІ та висвітлювати результати заходів у засобах масової інформації, дотримуючись принципу публічності, цивілізованості та публічності, що вимагає Уряд країни.
По завершенню наради т.в.о. начальника Управління ДСНС в області Олексій Родіонов дав доручення відповідальним службам приступити до перевірок закладів із масовим скупченням громадян на території Кіровоградської області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool