Кропивницький район є лідером децентралізації на Кіровоградщині

Січень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 637 | Коментарі: 0

На цьому наголосила голова Кропивницької райдержадміністрації Алла Поліщук під час засідання Ради регіонального розвитку району.

Вона зазначила, що на території району діє чотири ОТГ: Соколівська, Великосеверинівська, Первозванівська та Катеринівська.

Алла Поліщук підкреслила, що децентралізація глибоко змінила умови суспільної самоорганізації державного фінансування й економічного розвитку району.

Свідченням цього, є те, що дохідна частина загального фонду місцевих бюджетів району зросла з 53,5 млн. грн. до 207,7 млн. грн. Крім цього, бюджети розвитку територій зросли з 8,1 млн. грн. до 29 млн.

"Це яскравий показник достатнього рівня надходжень, який демонструє бюджети не проїдання, розвитку територій," – наголосила керівник району.

"Ми розуміємо, що майбутнє за реформою децентралізації, яка демонструє позитивні зміни, але вибір залишається за кожною територією, при цьому кожен член громади повинен мати можливість володіти інформацією про те, що буде зроблено і куди підуть зароблені кошти громад". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool