Кропивницький: прокуратура зобов’язала недобросовісного орендаря сплатити 3,3 млн грн боргу

Жовтень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Реалізовуючи представницькі повноваження, прокуратура Кіровоградської області стала на захист інтересів територіальної громади міста Кропивницький, порушених недобросовісним орендарем, який не сплатив до місцевого бюджету 3,3 мільйонів гривень.

Йдеться про кошти, які дочірнє підприємство «Кіровоградтепло» товариства з обмеженою відповідальністю «Центр науково-технічних інновацій Української нафтогазової академії» заборгувало за правочином оренди цілісного майнового комплексу комунальної форми власності.

Варто зазначити, що сума заборгованості складає значну дохідну частину міського бюджету, недоотримання якої суттєво її ослаблює та може призвести до неможливості покриття постійних видатків.

Зважаючи на викладене, прокуратура області звернулась до суду з позовом про примусове стягнення з недобросовісного орендаря на користь Управління комунальної власності Кіровоградської міської ради зазначеної суми заборгованості.
Наразі, позовні вимоги прокуратури області задоволено в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool