Кропивницький: Про стабільне сьогодні та перспективне завтра розповідали журналістам у ПриватБанку

Червень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

9 червня у головному офісі Кіровоградської філії ПриватБанку відбувся прес-ланч, приурочений 25-річниці фінансової установи. Захід розпочався інтригуюче: усім присутнім було запропоновано власноруч спробувати одну із останніх IT-новинок - зареєструватись для участі у прес-ланчі через QR-код. Саме такий механізм безготівкової оплати за проїзд у міському транспорті пропонує запровадити ПриватБанк.

 

Директор філії Ростислав Масло привітав журналістів з професійним святом та звернувся з проханням про підтримку в запровадженні в регіоні сучасної технології оплати за проїзд через QR-код: “Життя триває, без прогресу та впровадження сучасних технологій неможливо. Не слід забувати, що на дворі 21 сторіччя. Ваша енергія, розуміння необхідності змін сучасного світу, не дарма ж вас називають четвертою владою, допоможе донести до владних кабінетів наше бажання сприяти розвитку та впровадженню і в нашому місті, регіоні сучасних IT-технологій”. Уже ведуться перемовини із меріями Кропивницького та Олександрії про запровадження пілотного проекту по сплаті через QR-код на кількох маршрутах міського транспорту.

 

“Оплата рахунків за допомогою QR-коду уже доступна кропивничанам при сплаті за споживання води та газу, за дитячі садочки, - розповіла Оксана Пасічніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ця послуга не лише економить час та нерви клієнтів, але ще й унеможливлює помилки в оплаті, адже в код закладено усю інформацію і про клієнта, і про оплату. Оплатити будь-яку квитанцію можна у два кліки - сканувати смартфоном QR-код та обрати картку, з якої буде здійснюватися розрахунок”.

 

ПриватБанк сьогодні - це 25,5 млн клієнтів-фізичних осіб, 736,7 тис. корпоративних клієнтів, 3,2 млн песіонерів, 515,4 тис. дітей, що навчаються у БізнесШколі, більше 8 млн банківських операцій на день, 3,2 млн українців, що кодного дня користуються Приват24. 52,6% жителів області вважають приватБанк основним, а 56,9% - користуються послугами ПриватБанку. Стратегічними завдання на майбутнє є кредитування малого та середнього бізнесу, агрокредитування та створення 1 млн робочих місць.

 

Зацікавила присутніх інформація і про нову послугу - “теплі кредити” для громадян та ОСББ. Лише у ПриватБанку можна отримати і відшкодування держави до 70% (ОСББ) та 35% (приватні особи) та ще й оплачувати за придбання енергозберігаючих товарів частинами і без відсотків, і без переплат.

 

На запитання про впровадження ID-карток у регіоні банкіри повідомили, що поки програма проходить апробацію, банк запустив пілотний проект у містах Кривий Ріг та Дніпро. Звичайно, планується впровадження програми по всій Україні. Нікого не залишила байдужим соціальна програма - розрахунок пенсії та соціальних оплат у власному кабінеті в Приват24.

 

Карткова безпека хвилювала чи не усіх журналістів. Аби убезпечити себе від карткових шахраїв банкіри вкотре застерегли і присутніх, і усіх кропивничан від розголошення особистих даних. Основне правило безпеки - не розголошувати персональні дані: пін-код, термін дії та CVV-код картки картки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool