Кропивницький: працівники поліції встановлюють обставини вбивства чоловіка

Квітень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

За попередніми даними, двоє знайомих посварилися перебуваючи в гостях у мешканця міста Світловодськ. У результаті один із них завдав іншому ударів ножем. 38-річний потерпілий від отриманих травм помер на місці. За вчинене зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

20 квітня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що він виявив тіло свого знайомого з тілесними ушкодженнями.

«На місце події прибула група швидкого реагування патрульної поліції. Попередньо поліцейські встановили, що минулого вечора троє друзів вживали алкогольні напої. Через деякий час власник квартири пішов відпочивати, а на кухні залишились двоє гостей. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у сварку, під час якої один завдав іншому два удари ножем в область грудної клітини. Після чого пішов до кімнати спати. Вже вранці господар помешкання побачив тіло потерпілого та викликав працівників поліції.
У даний час зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool