Кропивницький: працівники карного розшуку отримали нагороди (ФОТО)

Квітень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1468 | Коментарі: 0

Заохочення колегам особисто вручив шеф поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко на урочистостях, що відбулися 15 квітня в обласному главку.

«У нашому карному розшуці – люди професіонали своєї справи, з досвідом, характером і усвідомленням того, що від них залежить. І це найважливіше. Все інше вже не труднощі, а завдання, які кожному з вас під силу. Нехай і надалі все складається якнайкраще: на роботі та в особистому житті, успіх супроводжує в усіх справах і починаннях. Дякую кожному з вас за службу», - зазначив Сергій Григорович, звертаючись до присутніх.

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу та професіоналізм працівникам підрозділів карного розшуку області Сергій Кондрашенко вручив заохочувальні відзнаки, Почесні грамоти, Грамоти, Подяки МВС України та чергові спеціальні звання.

Також офіцери отримали Подяки за значний внесок у розвиток профспілкового руху та активну громадську діяльність в органах поліції від голови відомчої Профспілки Валерія Шевчука.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Кропивницький, працівники карного розшуку, отримали нагороди,шеф поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко, кировоградские новости

Кропивницький, працівники карного розшуку, отримали нагороди,шеф поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко, кировоградские новости


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool