Кропивницький: потрійний «королівський» бій у розпалі (фоторепортаж)

Березень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1579 | Коментарі: 0

Зовсім скоро стане відомим, хто стане «Королевою Кропивницького», «Королевою Кіровоградщини» та «Королевої Центральної України».

Наразі підготовка до конкурсу у самому розпалі. На одній з репетицій побував і FOTOINFORM.NET, ми мали можливість на власні очі побачити закулісне життя заходу та дізнатися особливості цьогорічної «боротьби» красунь за титули.

Даний конкурс проходитиме вп’яте, його незмінним організатором є модельна агенція «Rimo», під керівництвом відомого українського дизайнера Олександра Працкова. Цього року захід відбудеться при підтримці управління освіти, науки, молоді та спорту КОДА та міжнародного благодійного фонду «Янгол Життя».

«Конкурс проводиться за всіма параметрам світових конкурсів. Адже він пов'язаний з благодійністю і учасниці конкурсу пропагують добрі справи. Як кожного року, напередодні фіналу організовуємо благодійний аукціон, лоти готують учасниці конкурсу. Він проходитиме 11 березня у нічному клубі «FUSION». Початок о 18:00. Всі кошти будуть направленні на допомогу онкохворим дітям. Цього ж дня відбудеться конкурс талантів, який виноситься за рамки конкурсу. Окрім того, тематикою та соціальною складовою конкурсу цього року є проблема екологічного стану нашого міста, яку учасниці розкривають у тематичній фотосесії»,- наголосив Олександр Працков.

Відзначимо, що за головні корони та титулу конкурсу цього року змагатимуться 28 красунь з Кропивницького, Мелітополя, Запоріжжя та Кривого рогу.

«До фіналу конкурсу ми готуємось вже близько місяця. В цьому році ми будемо дивувати новим баченням конкурсу, виходи будуть дещо інші. Дівчата дефілюватимуть у дизайнерському одязі, їх образи доповнять унікальні аксесуари»,- підкреслив Олександр.

Ім’я переможниць стане відомим під час фіналу конкурсу, який відбудеться 14 березня в залі Кіровоградської обласної філармонії. Розпочнеться свято краси та грації о 18:00

Відзначимо, що переможниця представлятиме Кіровоградщину на Всеукраїнському рівні – на національному конкурсі «Королева України 2017».

http://www.fotoinform.net

Зовсім скоро стане відомим, хто стане «Королевою Кропивницького», «Королевою Кіровоградщини» та «Королевої Центральної України».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool