Кропивницький: посадовці міської ради вчилися працювати

Липень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 липня, у міській раді відбувся практичний семінар для спеціалістів - діловодів виконавчих органів.

На практичних заняттях посадовці під керівництвом керуючого справами виконавчого комітету міської ради Альвіни Бондаренко та начальника відділу по роботі зі зверненнями громадян Оксани Пономарьової вчилися оперативно та якісно розглядати звернення громадян.

Під час семінару Оксана Пономарьова акцентувала увагу його учасників на неухильному забезпеченні реалізації громадянами конституційного права на звернення, дотримання та виконання вимог Закону України “Про звернення громадян”. Окрема увага була приділена аналізу змін, які були внесені у чинне законодавство з питань звернень громадян.

Цього дня також відбулося підведення підсумків роботи з розгляду звернень громадян, що надійшли до виконавчих органів міської ради за перше півріччя 2016 року і було проаналізовано виконання документів, які надійшли до міської ради з органів влади вищого рівня та своєчасність надання документів на реєстрацію та їх оформлення. Одночасно, учасники навчання шукали шляхи вирішення проблемних питань та підвищення якості роботи зі зверненнями громадян.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool