Кропивницький: поліцейські викрили місцевого жителя у грабежі та шахрайстві

Серпень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

22-річний уродженець Київської області, шахрайським способом заволодів мобільним телефоном жителя обласного центру та пограбував кропивничанку. За скоєння кримінальних правопорушень чоловіку загрожує до 4 років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції звернулися двоє потерпілих, які в один день позбулися своїх дорогих телефонів.

Попередньо встановлено, що зловмисник знайшов у мережі Інтернет кілька оголошень про продаж айфонів «Apple 6», вартістю близько 10 тисяч гривень кожен. Під час переписки назвався чужим ім’ям і домовився про зустріч.

Продавець та покупець зустрілися біля багатоповерхівки одного з мікрорайонів міста, в якій нібито мешкав клієнт. Шахрай попросив 23-річного чоловіка надати йому для огляду мобільний телефон. Коли власник передав свій айфон, аферист сказав, що піде додому за коштами, однак так і не повернувся.

Наступною жертвою зловмисника стала 38-річна жителька обласного центру. Прийшовши на вказане місце зустрічі, біля парку, жінка показала товар. «Покупець» довго його розглядав, потім дочекався зручного моменту, коли кропивничанка відволіклася, забрав засіб зв’язку і втік.
«Провівши низку розшукових заходів оперативники встановили особу злодія, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. - Як виявилося, інформацію про цінні речі чоловік виклав для продажу в Інтернет, однак збагатитися за чужий рахунок йому завадили правоохоронці».

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» та ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool