Кропивницький: поліцейські припинили діяльність міні-нарколабораторії

Листопад 07, 2016 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

35-річний чоловік та його 38-річна дружина за місцем мешкання в одному з районних центрів організували виготовлення та надавали приміщення для вживання «психотропу» і наркотичного засобу.

«Під час проведення оперативно-профілактичних заходів на території області було отримано інформацію про кримінальне правопорушення, яка знайшла підтвердження.

У результаті санкціонованого обшуку у помешканні громадян, раніше судимих за вчинення наркозлочинів, поліцейські виявили психотропну речовину – первитин, приладдя та інгредієнти для його виготовлення, а також наркотичний засіб – марихуану та пристрій для її вживання. Вилучене направлено на експертизу», - повідомив начальник управління з обслуговування Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк.
За результатами дослідження за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 2 ст. 313 (незаконні дії з обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.
Санкціями статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.
Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами оперативно-пошукового відділу в Кіровоградській області управління Департаменту протидії наркозлочинності
Національної поліції України

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool