Кропивницький: поліцейські подякували своїм наставникам за співпрацю

Липень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

У Головному управлінні Нацполіції області під час семінар-наради голів первинних ветеранських організацій пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ отримали відомчі Подяки.

«Зараз правоохоронна система проходить реформування, змінюються назви підрозділів, працівники, маємо нові вимоги до служби в новоствореній структурі.

Та ніколи не зміняться такі поняття як «спадковість поколінь», наставництво, передовий досвід і повага до старших колег, які у свій час навчали працювати нас. Ми вдячні вам, дорогі наші ветерани, за ту роботу, яку ви проводите в колективах поліції, за підтримку діючих працівників і тих, хто перебуває на заслуженому відпочинку, за вміння згуртувати біля себе людей, оптимізм і невтомну діяльність», - наголосив заступник начальника ГУНП в області Дем’ян Таршин, звертаючись до присутніх.

У ході наради відбулося нагородження переможців огляду-конкурсу роботи первинних ветеранських організацій у Кіровоградській області Асоціації ветеранів МВС України. Подяки та грошові премії було вручено представникам Олександрійського, Знам’янського і Маловисківського району відповідно.

За активну громадську позицію, надання практичної і дієвої допомоги та співпрацю з ГУНП в області отримали заохочення полковники міліції у відставці Микола Гриценко та Веніамін Янішевський і майор міліції у відставці Микола Гончар.

Продовжилася нарада розглядом робочих питань, серед яких підбиття підсумків діяльності за перше півріччя та результати взаємодії з профспілковою організацією. Присутні мали можливість внести пропозиції щодо окремих аспектів роботи, поділитися власними здобутками та напрацюваннями.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool