Кропивницький: подіум може бути і в ПриватБанку

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

До мідл-офісу Кіровоградської філії ПриватБанку, що по вул. Преображенській 26/70, завітали найстрункіші та найкрасивіші дівчатка Кропивницького. Учениці школи моделей і естетичного виховання «MIX Models» освоювали ази фінансової грамотності у Бізнес-Школі ЮніорБанку.

Найбільше емоцій викликала екскурсія ПриватБанком, адже не кожен день знайомишся з роботою фінансової установи зсередини та ще й втрапляєш до кол-центру.

Та не лише юні моделі занурились у нову для себе стихію. На імпровізованому подіумі у мідл-офісі вони дали пару уроків гарної ходи та правильної осанки співробітницям ПриватБанку. Усі отримали масу задоволення.

«Дітям дуже сподобалось перше знайомство з ПриватБанком. Тепер маємо жагуче бажання продовжити його, навчаючись у Бізнес-Школі, - ділиться враженнями Олена Рудковська, керівник школи моделей і естетичного виховання «MIX Models». - Уже склався стереотип, що, якщо модель, то це лише зовнішня гарна оболонка. Наша школа ламає стереотипи. Ми навчаємо не лише бути гарними у кадрі, не забуваємо і про внутрішнє наповнення. Сучасна модель має бути завжди у тренді: бути не лише фінансово грамотною, але впевнено користуватися усіма IT-новинками, в тому числі тими, які пропонує найтехнологічніший банк».

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це - захоплюючий матеріал! Тут немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. У Бізнес-Школі кожен може навчитися бути лідером, стати самостійним, комунікабельним, дізнатися, як працює банк і як побудувати свій перший start-up!

У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Кропивницький, подіум, ПриватБанку, MIX Models, ЮніорБанку

Юних кіровоградців чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул. Преображенска, 26/70. Олександрійска Бізнес-Школа чекає своїх учнів за адресою: пр. Соборний, 122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери Бізнес-Школи, а молоді та перспективні учні Світловодських Бізнес-Шкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул. Героїв України, 94 та у приміщенні школи №3. Відкриває двері Бізнес-Школа і для Новоукраїнських школярів, на яких чекають за адресою: вул. Соборна, 7.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool