Кропивницький: на вулиці Олефіренка сталася ДТП (ФОТО)

Липень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1388 | Коментарі: 0

Подія сталася, 30 липня, увечері близько 20 години у місті Кропивницькому по вулиці Юрія Олефіренка, 6.

Водій легкового автомобіля ГАЗ-21, рухаючись по вулиці Олефіренка, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечну швидкість руху, у наслідок чого не впорався із керуванням та скоїв наїзд на опору пішохідного світлофора.

Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, з’ясували, що чоловік не постраждав, від медичної допомоги водій відмовився. Проте автомобіль зазнав механічних ушкоджень. Опора світлофора також зазнала пошкодження. Огляд водія на стан сп’яніння показав, що він не перебував у стані сп’яніння.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Правоохоронці оформили на водія протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність за порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна. Матеріали справи будуть передані на розгляд суду у термін, визначений законом.

Кропивницький: по вулиці Олефіренка сталася ДТП


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool